1. Premiul: DUMITRU MOŢOC (2005)
Lucrarea: Produse lactate fermentate
Autori: Gheorghe Miron COSTIN, Gabriela BAHRIM, Daniela BORDA, Gheorghe Miron COSTIN, Mirjana CURIC, Traian FLOREA, Ken Flemming HANSEN, Corneliu POPA, Gabriela ROTARU, Rodica SEGAL, Anne SKRIVER, Silvius STANCIU

2. Premiul: DUMITRU MOŢOC (2006)
Lucrarea: "Bioinginerie si biotehnologie alimentara"
Autori: Petru NICULITA, Mona POPA, Nastasia BELC

3.Premiul: Dumitru MOŢOC(2008)
Lucrarea: "Alimente ecologice. Alimentele si sănătatea"
Autori: Gheorghe Miron COSTIN, Petru ALEXE, Gabriela BAHRIM, Liliana BANU, Cezar BICHESCU, Daniela BORDA, Mircea BULANCEA, Andrei CIOLAC, Nicoleta CROITOR, Traian FLOREA, Luminiţa GEORGESCU, Cornel MAN, Carmen MORARU, Cătălin MORARU, Constantin MORARU, Gabriela RÂPEANU, Rodica SEGAL, Silviu STANCIU, Nicoleta STĂNCIUC

4. Premiul: Dumitru MOŢOC(2009)
Lucrarea: "Tratat de ştiinţă şi inginerie oenologică. Produse de elaborare şi maturare a vinurilor"
Autor:Constantin CROITORU

5. Premiul: Dumitru MOŢOC (2010)
Lucrarea: "FORTIFICAREA CU FIER A PRODUSELOR ALIMENTARE "
Autori: Monica CATANĂ, Luminiţa CATANĂ, Nastasia BELC, Alina BĂLEA, Ioana Alina ANCA, Oana MUNTEAN, Mioara NEGOIŢĂ, Enuţa IORGA, Gabriela LILIOS, Paula Veronica CĂLIANU, Alina Mihaela POP, Monica Gabriela DINU

6. Premiul: Dumitru MOŢOC (2013)
Lucrarea: "EVALUAREA RISCULUI PRIVIND CONTAMINAREA CU MICOTOXINA DEOXINIVALENOL A RECOLTEI DE GRAU DIN ROMANIA IN ANUL 2012 "
Autori:Valeria GAGIU, Elena MATEESCU, Nastasia BELC

7. Premiul DUMITRU MOȚOC (2019)
pentru lucrarea: „Noi perspective în elaborarea vinurilor din struguri albi”
Autori: Constantin CROITORU; Gabriela RÂPEANU

 

1.Premiul: TEODOR BUŞNIŢĂ (2007)
Lucrarea: "Pestii rapitori-crestere, inmultire, valorificare"
Autori: Ioan BUD, Vlad VLADAN, Reka STEFAN

2. Premiul: TEODOR BUŞNIŢĂ (2008)
Lucrarea: "Sturionii din România"
Autori: Dorel LAZU, Neculai PATRICHE, Marilena TALPEŞ, Victor CRISTEA, Isabela METAXA

3. Premiul: TEODOR BUŞNIŢĂ (2009)
Lucrarea: "Biologia şi reproducerea la somn (Silurus glanis L., 1758)"
Autori: Iulia GRECU, Victor CRISTEA

4. Premiul: TEODOR BUŞNIŢĂ (2013)
Lucrarea: "Evaluarea riscului privind contaminarea cu micotoxina Deoxinivalenol a recoltei de grâu din România în anul 2012"
Autori: Valeria GAGIU, Elena MATEESCU, Nastasia BELC

5. Premiul TEODOR BUŞNIŢĂ (2018)
pentru lucrarea: „Trends in Fish Processing Technologies”
Autori: Daniela BORDA, Anca – Ioana NICOLAU; Peter RASPOR ANU