Academia de Științe Agricole și Silvice “Gheorghe Ionescu-Sisești” (A.S.A.S) deplânge trecerea prematură în neființă a celui care a fost ADRIAN RĂDULESCU – inginer horticol, specilalist de valoare, fermier, Secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Consiliert prezidențial.

Ca secretar de stat, Consilier la președinție și deputat a militat pentru binele agriculturii românești, având o contribuție importantă în acest domeniu. Trecerea în neființă ne desparte cu durere de un om implicat şi un bun român.  

Adrian Rădulescu a fost unul dintre fermierii îndragiți, precum și președinte al Asociației Fermierilor din România, încercând tot timpul să le apere interesele. A fost nu doar fermier, ci și un lider, o voce în agricultură.

A fost o prezență mereu activă în mass-media, atât ca moderator al emisiunii “Viata Satului”unde a lucrat o perioadă, cât și ca invitat la diferite emisiuni, unde prezenta simplu și pe intelesul tuturor realitățile din agricultura românească și problemele cu care se confruntă fermierii.  

A avut o buna colaborare cu A.S.A.S, pe probleme de cercetare științifică și dezvoltare tehnologică în domeniul agriculturii si spațiului rural românesc.

Moartea fulgerătoare a fermierului Adrian Rădulescu a adus un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut, colegi, apropiați, membrii ai Academiei. 

Condoleanțe familiei. 

Dumnezeu să te odihneasca in pace, dragă coleg!